Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J75a24n 15P41a74v80e95l

25. 2. 2021 14:07

Bohužel hodně lidí nechápe, že někdo může myslet jinak než oni. Do hlavy se jim jakž tak vtlouklo, že když někdo raději strká penis do mužského zadku než do ženské vagíny, tak je prostě akceptovatelně jiný, zatímco když někdo nenechal zdegenerovat lovecké pudy, je neakceptovatelně jiný.

Se svobodou je to jednoduché. Nechme lidi strkat penisy do zadků, pokud se budou chránit před AIDS, nechme lidi lovit zvířata, pokud nepůjde o chráněné druhy. A respektujme, že někdo prostě myslí jinak než my a má jiné hodnoty než my. Tím si vytváříme prostor, že ostatní budou respektovat naší svobodu, koníčky a úchylky.

Základem je, aby se nikomu neubližovalo a nevznikaly VELKÉ škody. Tohle musí být základní premisa ze které vycházíme. Strkání penisů do zadků, krom AIDS, nikomu neškodí. Zastřelení staré žirafy (a podle mě ani mladé žirafy) nikomu a ničemu neškodí. Je třeba rozlišovat mezi žirafou, kde je základním omezením životní prostor a třeba mezi nosorožcem, kterého ohrožuje jak omezený životní prostor, tak lov.

0 1
možnosti

Když například gambler nahází všechny své peníze do herního automatu, tak tím taky nikomu jinému neubližuje, ale přesto si nedám vtlouci do hlavy názor, že to není duševní porucha ale pouze jinakost zcela rovnocenná všem jiným zálibám.

0 1
možnosti

Ďábel se vždy skrývá v detailu - "ráda" loví, zrovna jako vy a oba se fotíte se zabitým zvířetem, respektive s jeho srdcem - to hovoří za vše. A k tomu lepkavému pokrytectví - řezník, který zapíchne na jatkách prase, se s ním určitě nefotí, a rovněž ani já se nefotím s vepřovým srdcem, když ho koupím v krámě. Řekl bych, že trapně maskujete svou zálibu v ubohém lovu a v nechutném chlubení se úlovky za zabíjení zvířat pro maso a vylepšování genetického fondu stáda.

Viděl jsem už pár výstav trofejí zdejších myslivců a na jedné z nich získal cenu za nelepší srnčí trofej takzvaný lovec, který kvůli tomu zastřelil chovného srnce.

1 0
možnosti
Foto

:-)R^To je přesně ono. Zabíjení má být nutnost, nikoli zábava. Jistě taková norma neplatila vždy, ale lidstvo se během své historie řídilo mnohými normami, které jsou dnes zcela společensky neakceptovatelné i trestné.

Omlouvat barbarství a obscénní exhibicionismus je jen projevem vlastní ubohosti.

3 0
možnosti

Snad jen naprostý ubožák může jezdit po světě, platit za zastřelení nainstalovaného zvířete a ještě se ,,hrdinsky" fotit s jeho srdcem. Cítím jen obrovské pohrdání.

12 0
možnosti

Souhlas. Je to slušně řečeno nechutné.

1 0
možnosti

Zabijet v dnesni dobe divoka zvirata pro zabavu je ubohe, bez ohledu na to, zda je tato zbabelost legalni nebo ne.

9 0
možnosti

Jestli to chcete srovnávat s jatkama, tak proč ta paní jela přes půl světa zabít zrovna žirafu, když si klidně mohla někde picnout krávu na jatkách, to by v soukromém podniku za nevelký peníz jistě šlo domluvit.

2 0
možnosti

Jisté rozdíly mezi jatkama a tou žirafou by se přece jen našly. Důvod zabíjení zvířat na jatkách je jídlo. Důvod zabití té žirafy byla osobní zábava, opatřit místním nějaké jídlo v tom žádnou roli nehrálo. Majitelé jatek ani zaměstnanci se obvykle nefotí se zvířecími vnitřnosti v ruce aby se se tím pak chlubili na netu.

3 0
možnosti

Zabíjení pro zábavu prostě nepochopím. Zabíjí se pro obživu nebo kvůli obraně, ale z člověka, který má orgastický pocit ze zabití živého tvora, mám hrůzu.

7 0
možnosti

..... sem viděl Drahoša jak stáhnul a vyvrhnul králíka,- ale že by mě to nějak pobouřilo?!,- tak to určitě nééé,- šlo mu to docela vod ruky!R^

0 0
možnosti

J60i47ř94í 44F38o69g63e28l

24. 2. 2021 18:49

Když doma zabijete králíka, taky se fotíte s jeho srdcem?

A o to tady přece jde. Ulovíte něco na co má te povolení - O.K. Ale vyříznout srdce a fotit se s ním je, nezlobte se na mě, úchylka.

5 0
možnosti

M41i83l13a41n 43L96i49b33a19l

24. 2. 2021 19:46

Když jsem zabil, stáhl a vyvrhnul svého prvního, fotil jsem se s ním. S čuníkem, co měl 280kg, taky foto, ne srdce, ale hlava. Jediný rozdíl, že nemám fb.

1 0
možnosti

Je zajímavé, jak toto dokázalo rozdělit lidi na dva tábory.

Já mám dojem, že podstatná je pouze jedna věc. Jestli dotyčná svým činem porušila zákon. Pokud ano, ať je potrestána. Pokud ne, nevím, co se vlastně řeší.

2 0
možnosti

Je spousta činností, které jsou sice legální, ale jejich provozování je neklamným příznakem alternativní inteligence.

7 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS