Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tohle ale lidé, co na nebezpečí nemoci Covid19 věří, slyšet nechtějí. Oni jsou nakonec zklamaní, že tu ty mrtvoly nakonec nejsou, aby je nám, nevěřícím, mohli dávat za vinu.

Vám samozřejmě velká karma. R^

8 0
možnosti
Foto

Dobrý den, kdyby pán napsal , že je na Marsu a jsou tam všichni happy tak to budete palcovat taky, že ?

3 4
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 966x
V současné době se s železnou pravidelností v médiích objevují zprávy o krutých milionářských lovcích, kteří v zemích třetího světa vraždí ohrožená zvířátka. Tento obraz, který má u veřejnosti nemalou odezvu mi není lhostejný, protože mezi ty arcilotry sám patřím. Nejsem milionář, ani nejdu po trofejích. Přesto se každý rok seberu, vezmu luk, revolver, oštěp, cokoliv a jedu do zahraničí ukojit svoje nejnižší lovecké pudy.

Pro velkou část moderních lidí je takové počínání neakceptovatelné a samotné pojetí lovu jako sportu je u nás bráno jako něco naprosto špatného. Nemám nic proti kritice, pokud je založena na seriózních informacích. To však v tomto případě není zrovna běžné. Informací k tématu je pomálu a lidé lov odsuzují primárně na základě emocí, ne na základě faktů. Snad tedy tento blog svou troškou přispěje k lepší informovanosti o sportovním lovu i jinou než odbornou veřejnost

Pro více informací:

http://bohemianrifles.g6.cz/

Seznam rubrik